Миналата седмица откачвах таблото и климатроника на една с Еър беци за смяна на крушки и от тогава при палене известно време мигат лампите за Еър беците след което почват да светят постоянно!Какъв и е шибания проблем и какво да я правя?Не откачих акумулатора докато свалях таблото.Как да изчистя паметта на Еър беците?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Air Bag
Collapse
X
-
Ами единствения шанс е със егзаминер правил съм го многог пътиИначе тая глупост централата си помни кат слон
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
-
Първоначално публикувано от BoboАми единствения шанс е със егзаминер правил съм го многог пътиИначе тая глупост централата си помни кат слон
Това ще свърши ли работа?http://www.digest.net/alfa/FAQ/164/b009009.htmAlfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от BobyПървоначално публикувано от BoboАми единствения шанс е със егзаминер правил съм го многог пътиИначе тая глупост централата си помни кат слон
Това ще свърши ли работа?http://www.digest.net/alfa/FAQ/164/b009009.htmЩом са го написали може и да стане
sigpic
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BobyТи какво можеш да предложиш?Като пробвам да не ми избие зъбите някой еър бег?
Здрави ли са ти зъбите? А еърбега?
Направи ли процедурите? Ако си кажи точно как се справи, че написаното си е написано, а практиката е друго нещо. Аз имам същия проблем от една година... правих се и аз на майстор по таблото... Кажи ако си се справил с проблема и как.Alfa Romeo 164 Super TD '94 - sold
Alfa Romeo 164 2.0 Twin Spark '91 - will be revived
... и двете зелени
Comment
-
Погледнах тази сутрин и неможах да намеря конектора. Имам един който е с 3 жици, а не 4 както пише в мануала... Бобу ти имаш ли такъв конектор за еърбег-а?Alfa Romeo 164 Super TD '94 - sold
... и двете зелени
Comment
-
Ако не се лъжа е същия като е ЕКУ-то, но е под дясната духалка - до жабката под духалката ма капаче - зад или под него беше.
Сега няма как да проверя, но ако не се лъжа е под горната част на мокета под въпросното капаче.2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
-
Първоначално публикувано от AndrewПогледнах тази сутрин и неможах да намеря конектора. Имам един който е с 3 жици, а не 4 както пише в мануала... Бобу ти имаш ли такъв конектор за еърбег-а?сори ма чак сега видях
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от AndrewПървоначално публикувано от BobyТи какво можеш да предложиш?Като пробвам да не ми избие зъбите някой еър бег?
Здрави ли са ти зъбите? А еърбега?
Направи ли процедурите? Ако си кажи точно как се справи, че написаното си е написано, а практиката е друго нещо. Аз имам същия проблем от една година... правих се и аз на майстор по таблото... Кажи ако си се справил с проблема и как.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Boby какво стана с еърбег-а оправи ли го? Че ми писна от моя да го гледам как мига. Накрая ще му дръпна крушкатаХодих и при Бобо и във Ванто, но никой не можа да се закачи с комп-а. В АутоИталия ми казаха че нямат софтуер и се чудя въобще може ли някой да изчисти скапания еърбег
А и това на линк-а е за модели US 91-93 only. Аз имам 3 жици а не 4 както вече споменах, така че и тоз вариант отпада. Ако имаш някаква идея - помагай.
Alfa Romeo 164 Super TD '94 - sold
... и двете зелени
Comment
-
Ами тя колата е на един приятел,ма гледам че още си мига.Ходил е във ванто на диагностика на двигателя и са му казали че има някаква откачена букса и неможели да влязат в системата.Прегледай си в кормилната колона за откачени букси и около ск.лост и касетофона.Не е проблема от това,че сме откачили таблото без да откачиме акумулатора.И на тази на брат ми го откачвахме,но не светна лампичката...Нямам си на идея къф му е шибания проблем
Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Малко позабравена тема, но...
Препоръчайте специалист, при който може да се направи пълна проверка на еърбега, смяна на централа и всичко свързано с него. Покрай търсенето на волан за бабата май ще имам и нова централа, та мисля да го оправя.
На бате ви Бобо (Екстрийм) не ми давайте телефон - него така и така първи ще го попитам.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
Comment